Betaalmogelijkheden

Afhalen

Contant

Leende dichtstbijzijnde geldautomaat kun vinden op dorpstraat 63, 5595 CD Leende
Groesbeek dichtstbijzijnde geldautomaat kun vinden op dorpsstraat 28, 6561 CB Groesbeek

Bezorgen

Bij bestellingen via onze webwinkel kan er op drie manieren worden betaald:

iDEAL
Een service van verschillende banken die u de mogelijkheid bieden snel en veilig te betalen. De betaling is direct voldaan dus wij kunnen uw bestelling snel uitleveren.

Rembours
Betaal uw bestelling bij aflevering. Er dient contant betaald te worden. Voor deze betaalmethode rekenen wij € 9,50 extra. Let op, u dient wel thuis te zijn! Is er niemand aanwezig dan zal de chauffeur de volgende dag opnieuw uw bestelling aan komen bieden. Indien er wederom niemand aanwezig is zal er €65,00 extra aan transportkosten in rekening worden gebracht. De chauffeur komt de opvolgende dag nogmaals langs om uw bestelling af te leveren.

Vooruitbetaling per bank
Bij vooruitbetaling ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling waar al onze gegevens op staan vermeld. Vooruitbetaling per bank geschiedt door het orderbedrag o.v.v. het bestelnummer over te maken op rekening NL54RABO0146536983 t.n.v. Verspeek Houtbriketten. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Let wel op dat vooruitbetaling een paar dagen vertraging kan geven.