Reviews

Onze klanten over hun ervaringen met houtbriketten

Schrijf zelf een review


J. Hanegraaf uit Nieuwegein
2 maart 2013

Beste C. Verspeek, Wij hebben een flam houtstook kachel model Millo, en dit hebben wij al 5 of 6 jaar. We hebben nog nooit eerder brikken gebruikt. Brikketen voldoen goed, maar heeft wat meer as als gedacht. We hebben al in januari een pallet besteld en willen in de toekomst nog meer bestellen.

Met vriendelijke groet


P. de Laat uit Den Dolder
28 februari 2013

We hebben een Etna kachel – voorheen kolenkachel. Dit is de eerste keer dat we briketten gebruikt hebben. De feitelijke brandduur (dus dat er sprake is van vlammenspel) wat korter dan verwacht nl. 50 minuten ongeveer); de restwarmte was echter prima, en zorgde gelijk voor een gloeienhete basis voor grotere stukken hout Komend jaar wil ik een volle pallet aanschaffen, we zullen dan wel ruimte vrij moeten maken in de schuur om een en ander droog op te slaan..


L. Hendriks uit Vught
28 februari 2013

Geachte heer Verspeek, De briketten bevallen redelijk goed. Ik heb een houtkachel, nieuw geplaatst 3 jaar geleden. Een zgn. hoog rendement kachel met dubbele verbranding. Een kombinatie van hout en briketten bevalt me het beste.


W. Peters uit Maasbommel
26 februari 2013

Goedemorgen meneer Verbeek, De briketten voldeden prima, mijn eerste ervaring met deze brandstof en naar mijn mening geslaagd. Verder was ook de afhandeling prima verzorgd; mijn complimenten. In mijn overweging ze nogmaals te bestellen wil ik een impressie van de prijs en vergelijk die met de prijs van hout. Vandaar mijn vraag: wat zijn de prijzen voor briketten – niet als proefpakket ?


E. van de Akker uit Gouderak
20 februari 2013

Beste Verspeek, Ik heb een inzethaard van Barabas. Het rookkanaal heeft een diameter van 110 mm. We hebben de briketten besteld om te proberen. Dit ging erg goed. Wanneer de houtvoorraad te klein wordt denk ik dat ik nog wel een keer briketten aanschaf.


R. Peters uit Helmond
5 december 2012

We zijn tevreden met de briketten. Ze branden langer dan eikenhout en gloeien ook langer. En vanuit het gloeien krijg je een nieuw blok met een klein houtje gemakkelijk weer aan.


Dhr. Verbakel uit Den Bosch

Beste,

Ik stook al meer als 20 jaar brandhout. Vanwege mijn leeftijd kan ik zelf geen hout meer zagen en kloven. Ik heb me laten overhalen om houtbriketten uit te proberen. Dit is me echt goed bevallen. Briketten maken alle voordelen die jullie noemen waar!


Dhr. De Vries uit Oss

Tijdens onze jaarlijkse BBQ later op de avond de houtbriketten in de vuurkorf aangestoken. Deze brandden echt lang en er kwam veel warmte vanaf. De hele buurt is enthousiast!


Deel uw ervaring